ЦСКА – Динамо на живо във Futbol TV!


.

ЦСКА – Динамо на живо във Futbol TV!

Тъй като живеем в интересна държава и двубоят на българския участник в Лига Европа ЦСКА София срещу силният тим на Динамо Москва няма да бъде излъчван по нито една ефирна телевизия, читателите на Futbol TV ще имат възможност да наблюдават срещата онлайн в 20:00 часа.

За целта не ви трябва някакъв специален софтуер като изключим традиционните плеъри, които има всеки потребител. Линкове за двубоя може да намерите в секция “Мачове”. Не пропускайте да прочетете и обоснована прогноза за срещата на нашите професионални анализатори. Преди двубоя очаквайте и графиката със стартовите състави на двата съперника.

NB!!! Има малка вероятност някои от линковете да изискват руско IP. За да не сте изненадани се снабдете с такова, изтегляйки си Proxifire (програма, с която може да си взимате IP на различни държави).

За съжаление за срещата на Литекс срещу БАТЕ Борисов успяхме да открием само един линк, който не е 100% сигурен. За двубоя на ловчанлии в Беларус също ще разполагаме със съставите. Началният час на мача е 19:00.  

Успех на българските представители в европейските клубни турнири!

*Заб - Поради очаквания огромен трафик, има опасност сайтът да зарежда по-бавно. Имайте търпение докато ви отвори и ако се налага опитвайте по няколко пъти.

  Сподели
198