Наказания от УЕФА и ФА грозят Тотнъм


.

Наказания от УЕФА и ФА грозят Тотнъм

Английският Тотнъм може да бъде наказан от УЕФА заради инциденти по трибуните на мача срещу хърватския Динамо Загреб от турнира за Купата на УЕФА.

“Шпорите” победиха с 4:0, но по трибуните се случиха неприятни за тях неща. Полицията е арестувала 5 човека от гостуващата агитка, след като те се нахвърлиха да бият стюардите на “Уайт Харт Лейн”.

От доклада на дежурния делегат на срещата ще стане ясно дали ще бъде взета тежката мярка Тотнъм да бъде лишен от домакинство.

Поведението и на феновете на Тотнъм вече предизвика интерес, само че на Футболната асоциация на Англия. Сол Кембъл бе обиждан на расистка основа в мача с Портсмут. В края на дербито с Арсенал пък няколко фена нахлуха на игрището, тъй като тимът им стигна до драматично 4:4 с два гола в края. Срещу Стоук Сити пък към терена полетя монета.

След простотията, която феновете на Динамо направиха в Лондон вече спокойно може да се каже, че те са най-дивите в Европа. Десетки бяха арестувани при сблъсъка им срещу Спарта в Прага миналия месец.

  Сподели
175