Пробвайте знак Х за Брага - Лудогорец


FUTBOL-TV

Пробвайте знак Х за Брага - Лудогорец

Спортинг Брага - Лудогорец
Стадион: "Ещадио Мунисипал де Брага", Брага
Дата: 19.10.2017 г.
Час: 22:05
Съдия: Давиде Маса (Италия)


Спортинг Брага приема Лудогорец на своя стадион в среща от груповата фаза на Лига Европа. Двубоят се очертава като най-труден за българския шампион по пътя към така желаното излизане от групите на евротурнир. Брага има две победи от два мача и е с пълен точков актив до момента. Разградчани обаче са втори в класирането и дишат във врата на своя настоящ съперник. Прогнозата на Futbol-tv и Futbolbet е да потърсите знак - Х.

В състава на Лудогорец има малко проблеми преди мача, като най-сериозният е свързан с полузащитника Густаво Кампаняро, който е с контузия. Той пропусна последния мач на Лудогорец срещу Черно море и не можа да се възстанови за двубоя в Лига Европа. Бразилецът бе титуляр в срещата срещу Хофенхайм, но за жалост този път няма да може да помогне на тима си.

За сметка на Кампаняро обаче в групата на "зелените" за първи път попадна неговият сънародник - защитникът Рафаел Форстър, който има само един мач с първия отбор на Лудогорец. Той записа игрови минути за Купата на страната срещу тима на Оборище.

Трябва да се отбележи още, че в групата на тима не попадна и Върджил Мисиджан, с когото продължава да има проблеми, свързани с подписването на нов договор. Очакванията са съвсем скоро да има яснота по този въпрос. Иначе треньорът на тима Димитър Димитров със сигурност ще използва от любимите си тактики и ще разчита на контраатака. Херо все още се опитва да се нагоди към стила на игра на Лудогорец, който в повечето случаи е нападателен. Сега обаче ще се разчита предимно на контраатаки, което ще бъде доста сериозно оръжие.

Един от лидерите на Лудогорец Марселиньо разкри, че в хотела на тима ще дойде на гости бившият играч на разградчани Фабио Ешпиньо, който в момента носи екипа на Боависта. В Лудогорец очакват той да разкрие подробности за играта на Брага.

В лагера на Брага има само един проблем преди мача с Лудогорец. Нападателят на тима - Диего Соуса, е под въпрос за двубоя, след като е получил контузия в мача за Купата на Португалия срещу Сан Мартиньо. От началото на сезона футболистът е изиграл 5 двубоя, в които е реализирал 5 гола, включително и 2 при обрата срещу Хофенхайм в Германия.


ПРОГНОЗА: СПОРТИНГ БРАГА - ЛУДОГОРЕЦ 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Последни 5 срещи - Спортинг Брага
(Португалия)

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
01.10.2017 Примейра Лига Спортинг Брага 6 - 0 Ещорил Прая
28.09.2017 ЛЕ група C Спортинг Брага 2 - 1 Истанбул Башакшехир
24.09.2017 Примейра Лига Тондела 1 - 2 Спортинг Брага
20.09.2017 Купа на Лигата Бенфика 1 - 1 Спортинг Брага
17.09.2017 Примейра Лига Спортинг Брага 2 - 1 Витория Гимараеш


Последни 5 срещи - Лудогорец Разград
(България)

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
14.10.2017 Първа ПФЛ Черно море 0 - 1 Лудогорец Разград
01.10.2017 Първа ПФЛ Лудогорец Разград 2 - 0 Берое
28.09.2017 ЛЕ група C Лудогорец Разград 2 - 1 Хофенхайм
24.09.2017 Първа ПФЛ Септември София 1 - 4 Лудогорец Разград
21.09.2017 Купа на България Оборище Панагюрище 1 - 1 Лудогорец Разград


Досегашни срещи

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
  Сподели
206