Голово реми ще прати Валенсия на полуфинал (Вариант II)


.

Голово реми ще прати Валенсия на полуфинал (Вариант II)

Атлетико Мадрид - Валенсия
Стадион: "Висенте Калдерон", Мадрид
Дата: 08.04.2010
Час: 22:05
Съдия: Флориан Майер (Германия)


Изключително интересен бе първият сблъсък между Валенсия и Атлетико Мадрид от ¼-финалната фаза на турнира за Лига Европа. На „Местая” двата тима направиха 2:2, от което по-доволни трябва да са гостите, които си тръгнаха с добър турнирен резултат. Въпреки това крайният резултат остава непредвидим, тъй като в тези еднонационални сблъсъци собственият терен не дава чак толкова голямо предимство.

След месеци на непостоянство Атлетико изглежда намери верния ритъм и се готви за стабилно приключване на сезона. За атака на предно класиране в Примера е малко късно, но пък остава добрият шанс за европейски триумф. След добрият хикс на „Местая”, където „дошекчиите” поведоха, дойде и още по-доброто представяне срещу Депортиво Ла Коруня през уикенда – 3:0 на „Висенте Калдерон”. То стабилизира тима на 10-ата позиция на 5 точки от евротурнирите.

Месец преди края на сезона положението в лагера на Валенсия също е добро, макар че тимът на Унай Емери не е особено убедителен напоследък. Все пак 8 точки преднина пред 4-тия Майорка почти сигурно означава, че Валенсия няма да пропусне следващия сезон на Шампионската лига. Подобно на Атлетико и Валенсия записа класическа победа в събота – 3:0 над Осасуна. Така „прилепите” спокойно могат да се концентрират върху евроизявите си.

Хосе Антонио Рейес и Хуан Валера са под сериозна въпросителна за Атлетико след като тренираха на облекчен режим. Тияго и Ибраима не са картотекирани за Европа.

Унай Емери отново има по-големи проблеми от Кике Флорес. В защита липсват Луис Мигел, Анхел Деалберт и Жереми Матьо. Бруно е наказан. Алексис и Давид Наваро са под въпрос. В халфовата линия няма да видим наказаният Евер Банега и контузените Карлос Марчена и Давид Албелда.

Очевидно с оглед домакинството и многото контузени в състава на Валенсия Атлетико е фаворит за класиране на полуфинал. Видяхме обаче какво направиха „прилепите” на „Везерщадион” в предишната фаза. Може би отново ще станем свидетели на един приказен мач, в който след голова драма да продължат гостите.

Последни 5 изиграни срещи:


Атлетико Мадрид:

21 март Майорка - Атлетико Мадрид 4:1 (Примера)
25 март Атлетико Мадрид - Атлетик Билбао 2:0 (Примера)
28 март Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 3:2 (Примера)
01 април Валенсия - Атлетико Мадрид 2:2 (Лига Европа)
04 април Атлетико Мадрид - Депортиво Ла Коруня 3:0 (Примера)

Валенсия:

21 март Валенсия - Алмерия 2:0 (Примера)
24 март Валенсия - Малага 1:0 (Примера)
27 март Реал Сарагоса - Валенсия 3:0 (Примера)
01 април Валенсия - Атлетико Мадрид 2:2 (Лига Европа)
04 април Валенсия - Осасуна 3:0 (Примера)


Досегашни срещи:

Атлетико Мадрид - Валенсия

143 мача
52 победи за Атлетико Мадрид
37 равенства
54 победи за Валенсия
Голова Разлика: 221:213 за Валенсия

В първия мач:

01 април Валенсия - Атлетико Мадрид 2:2 (Лига Европа)


Коефициенти от bet365:

Атлетико Мадрид - 2.20
Равен - 3.25
Валенсия - 3.30

Коефициент за 3:3 - 41,00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
140