Секси модел каза чао на Дефоу и неговите пет гола (видео от снимки на модела)


.

Секси модел каза чао на Дефоу и неговите пет гола (видео от снимки на модела)

Иможен Томас - бившата приятелка на Джърмейн Дефоу, разкри някои подробности за причините довели до раздялата неотдавна помежду им. В началото на лятото когато таблоидите на Острова гръмнаха за връзката между бившата мис "Уелс" и станала известна покрай участието си в Биг Брадър Иможен и футболистът на Тотнъм Дефоу, за никой следящ светските хроники не бе изненада подобно развитие на нещата около моделката. Както е известно, 26 годишната красавица има афинитет към футболистите и през леглото и преминаха такива футболни величия като Кристиано Роналдо, Матю Колинс, Ибрахим Сонко, младежкия национал Дани Симпсън и бившата звезда на Юнайтед Дуайт Йорк.

През септември напористата брюнетка се опита да се впише успешно в обществото на английските WAG (съпругите и приятелките на футболистите), показвайки своя чар, но също и независимост. Тогава тя заяви, че е независима и няма намерение да бъде зависима от парите на футболистите.

„Хората очакват от теб да живееш на гърба на мъжа си, но аз печеля мои собствени пари и си имам кариера. Аз не съм с Джърмейн заради това, което той прави, или заради парите му. С него съм, защото той е страхотен и се отнася към мен наистина добре", каза тогава пред Daily Star моделката.

През изминалата седмица двамата се разделиха и отново заеха централно място в жълтите хроники, а явно в думите и казани преди няколко месеца има доза истина. Оказва се, че футболистът Дефоу, който може да отбележи цели пет гола в една среща, е безсилен да задържи при себе си една такава жена.

„Няма изневяра. Ние бяхме всеки ден заедно, така,че дори да има слухове около това, няма как да стане. А и една жена го усеща, нямаше никакви признаци, че той ми изневерява", заяви пред Daily Star хубавицата.

„Ние сме много рaзлични. На мен ми харесва да си остана у дома, да гледам DVD, да вечерям и да си легна. Определено искам брак и деца. Искам да направя това преди да навърша 30 и трябва да намеря правилния човек", продължава моделката.

Докато обаче Иможен гледа телевезия, Джърмейн предпочита нощния живот и посещения в клубове, партита и срещи с колегите си. Всичко това обаче е дошло в много на бившата мис „Уелс", която е решила да вземе нещата в свои ръце. Но според нея, тя няма да се откаже от запознанствата си с футболисти, което я прави сериен WAG - коментира изданието.

„Никога не съм имала предубеждения към футболистите", заявява смело хубавицата.

Иможен е известна не само с връзките си със звездите във футбола. Тя направи истинско шоу и в едно от изданията на английския Биг Брадър, а в средата на лятото се появи гола в басейна на хотела където почиваше в Марбеля, Испания.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
255