Забраниха на Любослав Пенев да напуска България


.

Забраниха на Любослав Пенев да напуска България

Забраниха на Любослав Пенев да напуска страната, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас. Областна дирекция на МВР-Бургас потвърждава информацията, че на треньора на ЦСКА Любослав Пенев, е наложена принудителна административна мярка по Закона за документите за самоличност - забрана за напускане на страната, във връзка с образувано на бургаска територия изпълнително дело, съобщи БТА. В края на миналата седмица в Административен съд-Бургас е образувано дело по повод жалбата на Любослав Пенев против Заповед на Директора на Областната дирекция на МВР - Бургас, с която е му наложена административната забрана. Делото е насрочено за 01 декември от 09,30 часа.

В същото време, днес, 23 декември, старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев успокои привържениците на „червените", че временната забрана да напуска страната ще бъде вдигната до 2 декември, когато вицешампионите гостуват в Лондон на Фулъм.

„Няма абсолютно никакъв проблем. Ето за какво става дума. Взел съм кредит от една банка, който обезпечавам с имот. Имотът дори е оценен доста по-скъпо от получения в крайна сметка кредит. Но се е получило някакво временно разминаване и поради тази причина е била издадена тази забрана. Моите адвокати вече си вършат работата. На 1 декември на заседание на съда в Бургас тази забрана ще отпадне. Това е 100% сигурно, поради залога, който съм дал срещу този кредит" - разясни Пенев пред Гонг.

Той заяви, че няма никаква пречка да пътува за Лондон на другия ден, където следващия четвъртък „червените" гостуват на местния Фулъм в мач от тур.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
158