Между Роналдо и Рафаела застана Мариса (видео)


.

Между Роналдо и Рафаела застана Мариса (видео)

Любовната история на звездата на Реал Мадрид Роналдо с Рафаела Фико може да продължи и в бъдеще без проблеми, но явно отдалечеността и ангажиментите на двамата сериозно застрашават връзката им, съобщава Imprejurnal . Направо може да предположим, че хубавицата може да се окичи в най-скоро време с титлата екс-приятелка.

"Аз мога в най-скоро време да прекъсна отбошенията си с него", заяви неотдавна Фико.

Но последната капка, която може би ще прелее чашата, явно е авантюрата, която разкриха поругалските медии между звездата и 25 годишната телевизионна водеща и модел Мариса Гомеш Сандовал.

26-годишната госпожица Сандовал, която е и актриса през 2002 година е коронясана като "Мис Замора". Освен това се явява главен член на иберийската благотворителна организация "Мъже и Жени".

Роналдо бил поразен от красотата и съвсем скоро между тях се завихрили страстни отношения. В момента Мариса живее в Будапеща и това е единствената причина двамата с Роналдо да не са заедно. В най-скоро време тя смята да се прибере в Мадрид, където да бъде близо до любимия си.

Пред медиите красавицата разкрива, че в основата на тяхната връзка е доверието. Може ли обаче да се вярва на самия Роналдо след като около него има толкова претендентки, задават риторично въпроса от Imprejurnal .

НИКОЛАЙ ГАВАОЗВ

 

  Сподели
177