Bild: Матеус става за посмешище в търсенето си на работа


.

Bild: Матеус става за посмешище в търсенето си на работа

Бившият немски футболист и настоящ треньор Лотар Матеус е пред това да поеме аржентинския Расинг де Авелянеда,но търсенето му на работа го прави за посмешище, пише в днешния си брой Bild . Матеус вече почти се е разбрал с клубното ръководство, но е поставил едно условие: ще започне работа, само ако жена му Лиляна продължи кариерата си като модел в страната.

Аржентинският клуб вече обяви на специална пресконференция, че води преговори с Лотар Матеус, който да поеме поста треньор на отбора. Световният шампион с Германия от 1990 година все още се колебае обаче и иска време до сряда да вземе окончателно решение.

"Договора на 80% е ясен, но има някои неща за доизчистване", каза Лотар, който иска в договора да бъде включена клауза, според която 21 годишната му жена ще работи като модел.

"Аз ще разговарям първо с нея. Ще се съглася само ако тя може да работи там като модел", продължава Матеус.

"Аз ще работя повече. Ние имаме вече обещанието", каза пък Лиляна.

В събота Матеус отрече всякакви преговори с когото и да е било като "крайно неоснователни". Но вчера пък каза, че за последните две седмици това е първият контакт с аржентинският клуб.

Според Bild, ангажиментът му към предпоследния в първенството на Аржентина бие по репутацията му на треньор, но пък годишна заплата от 670000 евро не е за изтърване.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

 

  Сподели
133