Реднап бесен на Крауч и компанията му за изпълненията в събота


.

Реднап бесен на Крауч и компанията му за изпълненията в събота

Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап е страшно ядосан на купонджиите в своя отбор, след като разбра за последните изпълнения на неговите футболисти. Както е известно, в събота вечерта част от футболистите на Тотнъм, сред които Джонатан Уудгейт, Роби Кийн и Джърмейн Джинас, се събраха в нощно заведение, за да отпразнуват заедно със своите приятелки и съпруги победата над Портсмут.

Питър Крауч е осъмнал в заведението "Мовида", след като танцува с разкопчана риза и дънки, напоени с пот и алкохол. На всичкото отгоре, след като локалът затворил, Крауч продължил с изпълненията си на покрива на автомобила с който дошла компанията. Компания му е правел Джонатан Уудгейт.

От лондонския клуб в понеделник и вторник отказаха коментар, но изтече информация, че Реднап е изключително бесен на футболистите и ще проведе специален разговор с тях. Както е известно, мениджърът е противник на подобни изпълнения, които подронват не само престижа на футболистите, а и нарушават формата на спортистите.

"Ако не можеш да посветиш живота си на нещо в продължение на девет месеца в годината когато печелиш по 20, 30, 40, 50, 60 бона седмично вече е проблем", каза през лятото Реднап по повод на забавленията на футболистите.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
290