Газа отново се забърка в скандал (Видео)


.

Газа отново се забърка в скандал (Видео)

Лошото момче на английския футбол Пол Гаскойн за пореден път успя да привлече вниманието върху себе си и да влезе в жълтите издания на Острова, като предизвика нов скандал около себе си. Бившата футболна легенда, който се лекуваше от алкохолизъм нацели с глава охраната на клуб по снукър, след като отказал да загаси цигарата си, съобщава новината Тhe Sun.

Нападението е било заснето от охранителната камера на клуба. Охранителят помолил Газа да излезе навън с цигарата, тъй като пушенето е забранено в помещението, но вместо съдействие, получил удар с глава от пияния бивш английски национал. Газа се опитал да продължи разправията, но бил спрян от друг посетител и напуснал клуба. Няколко минути по-късно обаче се върнал и се опитал да се извини на потърпевшия като го целунал по бузата.

Малко след инцидента се явила и полицията извикана от персонала. Охраната обаче се отказала да повдигне обвинение и Гаскойн си тръгнал по живо по здраво

Охранителят, 30-годишният бивш войник Пол Хиндъл сподели пред The Sun , че болката е била голяма и цял ден след това не е могъл да дойде на себе си.

„Оцелях в Басра без драскотина, но след това дойдох в Нюкасъл и Газа ме удари. Не можах да повярвам. Болката беше адска. Цепеше ме главата цял ден след това", жалва се Хиндъл.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
142