Папараци заловиха Крауч в локал, очаква се реакцията на Капело


.

Папараци заловиха Крауч в локал, очаква се реакцията на Капело

"Питър Крауч, това ли е начина да впечатлиш Фабио Капело и Хари Реднап", под това заглавие излезе Daily Mail в която статия изданието съобщава, че футболиста рискува да си навлече гнева на твърдолинейния мениджър на Англия, след като е заснет от папараци как куфее в нощен клуб в ранните часове на неделя.

Крауч сниман в клуба Мовида, танцува с разкопчана риза, която е мокра от пот или от изпития алкохол. Нападателят продължил със странното си поведение и след като напуснал локала в 2 часа след полунощ. Нападателят, който бе повикан от Капелов националният отбор на Англия е бил във въпросното заведение със съотборниците си Уудгейт, Роби Кийн и Джърмейн Джинас и са поливали победата на Тотнъм над Портсмут.

Изображенията на един раздърпан Крауч е малко вероятно да зарадва Капело, който е направил така, че всички в националния отбор да знаят своите отговорности, продължава изданието.

Дългия нападател на Тотнъм вкара два гола срещу Беларус в срещата сре щу Беларус, но селекционерът на националния отбор е известен със строгите си подходи и не се вместват изобщо в правилата на Капело.

Поведението на Крауч няма да зарадва и Хари Реднап, който разкритикува купоните на играчите през лятото.

"В нощния клуб може да си загубиш репутацията. трудно е, но аз вече предупредих, че не искам да виждам никой по нощните клубове. Не мисля, че някой има нужда да ходи по такива места. Тези момчета са високоплатени спортисти. Казал съм: да отиде с жена си в някой хубав ресторант и да изпият по чаша вино. Това не е никакъв проблем. Но да ги видиш в три часа сутринта в нощен клуб, от това няма нужда никой. Ако не можеш да посветиш живота си на нещо в продължение на девет месеца в годината когато печелиш по 20, 30, 40, 50, 60 бона седмично вече е проблем", завършва Реднап.

Простъпката на Крауч идва след като защитникът на "шпорите" Ледли Кинг бе арестуван от полицията за нападение на човек в нощен клуб в Сохо през месец май и бе глобен от мениджъра със сумата от 120000 паунда.

Вчера от лондонския клуб отказаха коментар на случилото се в неделя.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
174