Сър Алекс прояви интерес към белгийски плеймейкър


.

Сър Алекс прояви интерес към белгийски плеймейкър

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън е изпратил писмо до контузеният полузащитник на Стандарт Лиеж Стивън Дефур, в което му пожелава бързо възстановяване.

Според изданието, шампионите на Англия са се присъединили към дългия списък на кандидатите за футболиста. Дефур е свързан още с Реал Мадрид, Евертън, Арсенал и Астън Вила.

“Скъпи Стивън, аз току що разбрах за контузията Ви и от името на Манчестър Юнайтед, бих желал да Ви пожелая пълно и бързо възстаноявяване”, пише сър Фъргюсън в писмото си, което кой знае как е попаднало в медията.

“Убеден съм, че си задавате всякакви въпроси когато сте в това ужасно състояние. Стивън, това са естетсвени притеснения, но трябва да Ви кажа, че съвременната медицина и лечение са невероятни и трябва да имате доверие в тях/. Ще следя отблизо вашето оздравяване и ще поддържам контакт с клуба Ви”, завършва Daily Mail.

"Аз не искам да говоря за това сега. Това е голяма чест за мен, но сега не съм в състояние да играя, така че дори не искам да мечтая за Юнайтед", коментира Дефур.

Вестника обаче подчертава, че сър Алекс с това си действие е съобщил своя интерес към футболиста официално, защото писмото е адресирано до белгийският клуб.


АСЕН ТЕРЗИЙСКИ

  Сподели
144