Кристиано Роналдо ще се съблече за Армани


.

Кристиано Роналдо ще се съблече за Армани

Звездата на Реал Мадрид, португалският полузащитник Кристиано Роналдо ще представи пролетно-лятната колекция за бельо на модната къща Армани, съобщава новината La Gazetta dello Sport . Досега лице на италианския дизайнер бе Дейвид Бекъм, който се появи по бельо заедно със съпругата си Виктория и бяха определени от изданието като "много чувствителни".

Сега английската звезда ще бъде заменен с 24 годишния Роналдо, който е "най-скъпият футболист в историята на футбола, както и най-желаният мъж на планетата", според изданието.

Новината все още не е официална, но според вестника, португалската звезда вече се е появил по бельо в някои реклами на Армани, които по-късно ще бъдат сложени на билбордове в големите европейски градове. Фотосесията вероятно ще се състои в Милано, като за първи път в историята на модната къща, Джорджо Армани избира играч, който никога не е играл за отбор от Милано.

"Този път това ще бъде момчето на световните медии, който играе за Реал Мадрид, пие шампанско в Лос Анджелис с Парис Хилтън и опъва платна в Средиземно море", завършва изданието.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
143