Безпокойство и препирни или Жулио Сезар във война на думи с жена си


.

Безпокойство и препирни или Жулио Сезар във война на думи с жена си

Бразилският вратар на Интер Жулио Сезар изпадна в конфузна ситуация около бъдещето си в италианския гранд, след предизвиканите приказки за преминаването му в Манчестър Юнайтед. Както е известно, в момента се водят преговори между агента на футболиста и ръководството на Интер за подновяване договора на бразилеца и съответно за включването в него на по-добри лични условия.

В същото време 30 годишната съпруга на вратаря Сузана Вернер, пише в своя блог, че Сезар е ухажван от голям клуб.

"Това беше седмица на големи емоции. Моят син отпразнува своя седми рожден ден, докато съпругът ми беше обсаден от оферти от голям клуб и това ни направи много щастливи. Ние не възнамеряваме да напусне Милан, но всичко може да се случи във футбола, не се знае нищо", пише хубавицата.

След като тайната бе извадена на бял свят от бразилски журналисти, Сезар се нахвърли на репортери от Рио де Жанейро, където се намира националният отбор на Бразилия за подготовката си за квалификациите за Световното първенство срещу Бразилия и Венецуела.

"Аз отричам всичко. Имам договор с Интер", заяви Сезар.

Вернер пък стресната от реакцията на съпруга си побърза веднага да поясни пред журналисти, че тя само е искала да покаже колко е горда от това, че половинката и е желан от големи отбори.

Агентът на Сезар - Йосия Кардосо, също се опита да потуши скандала:

"Юнайтед показаха интереса си към Жулио, но до сега не са направили официална оферта. В момента преговаряме с Интер за подновяване на договора на клиента ми, но няма споразумение. Целта е до края на месеца да постигнем споразумение" , завършва Кардосо.

Снимка : Непредпазливата жена на Сезар Сузана Вернер на Карнавала в Рио

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

 

 

 

  Сподели
169