Императрицата: Той пиеше много, ужасно много


.

Императрицата: Той пиеше много, ужасно много

Бившата приятелка на Адриано - Йоана Машадо, известна като Императрицата, направи скандални разкрития пред Meia Hora , от които става ясно, че в последните дни на връзката им, футболистът се е бил превърнал в алкохолик и побойник.

Бившата манекенка разкри, че една от причините да абортира с детето на Адриано е постоянният му алкохолизъм и предизвикваните от него самия скандали.

"Той пиеше много, ужасно много, всеки ден и аз виждах друг човек. Опитвах се да му говоря, но той ме издърпа за косата и хвърли и трите ми телефона в басейна. Аз не можех да остана и да живея с такъв човек", каза Машадо пред журналист на изданието.

"Той е голям лъжец. Никога не ми даде абсолютно нищо. Можех да го осъдя и сега да получавам пенсия. Когато бяхме заедно ми даде някаква кола, но аз я върнах когато се разделихме. Когато бях с него почти не съм я ползвала защото той постоянно я искаше, защото му трябвала", продължава блондинката.

Тя отрече обаче, че Императорът е употребявал наркотици.

"Той само пиеше. Никога не съм го видяла да употребява наркотици. Исках бебето, но абортирах заради него", завършва Машадо.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

 

  Сподели
140