Адриано: Когато бях в Интер, пиех всеки ден


.

Адриано: Когато бях в Интер, пиех всеки ден

Бившият нападател на Интер Адриано, който в момента играе в родния Фламенго, разкри пред списание R7 любопитни подробности около последните месеци от престоя си в италианския шампион. Както е известно, бразилецът напусна Италия по скандален начин и в много слаба форма.

Футболистът потвърди информациите, че повече е наблягал на чашката, от колкото на тренировките. Адриано разказа, че депресията, която го е налегнала след смъртта на баща му, го е довела до пиянство, нарушаване на спортния режим и сериозен конфликт с бившия наставник на "нерадзурите" Роберто Манчини.

"След като загубих баща си изпаднах в депресия. Давех мъката си в алкохола. Чувствах се добре само когато пиех и не можех да спра. Всяка вечер се наливах с различни видове напитки - вино, уиски, бира. На тренировките идвах с махмурлук и ме пращаха да спя. Страхувах да заспя, защото не знаех дали ще се събудя навреме. От клуба казваха на журналистите, че имам здравословни проблеми. Накрая възникна конфликт между мен и тогавашния треньор на Манчини и трябваше да си тръгна", разказа Адриано.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
156