Загадъчна история около името на Есиен


.

Загадъчна история около името на Есиен

Мъж, който приличал много на футболиста на Челси Микаел Есиен, в продължение на няколко дни заблуждавал жителите и посетителите на хърватския курорт Тучепи, че е именитият футболист, съобщава хърватския Вечернии лист. В заблуждение изпаднали и от управата на хотела където точно с това име бил записан мъжът, и на когото се оказвало подобаващо внимание.

Според изданието, двойникът на футболиста не участвал в никакви машинации и не дължал пари, както често се случва в подобни случаи. Той само играел футбол с деца, раздавал автографи и се снимал с фенове.

Мъжът, чието име останало в тайна, бил в курорта в компанията на девойка от Босна и Херцеговина. Никой не посмял да се усъмни в самоличността на измамника, тъй като той водил доста охолен стил на живот, поръчвал само отбрани напитки и оставял по 200 евро бакшиши в кафенетата.

Истината обаче за фалшивия Есиен лъснала в неделя по време на мача за Суперкупата с Манчестър Юнайтед, тъй като истинският бил на терена, а неговият двойник бил организирал гледане на мача в един местен бар. Най-интересното е, че сутринта хотелската стая е била опразнена от въпросния мъж, а въпреки, че сметката в бара за гледането на мача е била платена предварително, същия повече не се е появил. Няма следа и от приятелката му. Остава въпроса, който си задават всички: кой е въпросният мъж и какво общо има с полузащитника на Челси.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
158