Едвин ван дер Сар във Фулъм?


.

Едвин ван дер Сар във Фулъм?

Папараци успяха да хванат контузеният титулярен вратар на Манчестър Юнайтед Едвин ван дер Сар да се припича на слънце на плажовете на Сен Тропе, както и в компанията на собственика на Фулъм Мохамед Ал-Файед, с когото да се смеят дружески.

Поради контузия на лявата ръка, ван дер Саар ще е извън строя за осем седмици и ще се наложи да бъде заместван от Фостър, който много неубедително изчисти топката във финала за Суперкупата на Англия срещу Челси. А и до края на срещата си личеше несигурността и паниката която го бе обзела, както и колебанието в играта му.

Но съдейки по снимките, титулярният вратар на отбора е далеч в мислите си от подобни проблеми и е решил явно да използва по най-рационалният начин "болничните" си. Друг е въпроса дали няма да ядоса сър Алекс Фъргюсън.

Загадъчна остава и срещата на холандеца със собственика на Фулъм. Какво толкова има да си кажат двамата и то толкова дружелюбно настроени, съдейки по снимките. Веднага специалистите започнаха да търсят скрити кодове и да предричат бъдеще на Едвин на Острова : като консултант или отговарящ за вратарите или мениджър на отбор. Но голямата изненада ще бъде наистина да заиграе във Фулъм....А дали не е решил да го направи?

Снимка: Честит празник! Ван дер Саар си почива в лятната жега с ранената си ръка в басейна на хотел в Сен Тропе.

От следващата снимка и на нас ни избива на смях. Ван дер Саар отуска с Мохамед Ал- Файед

А тук вече безделникът се приготвя за плаж:


НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
207