Челси, или парти за 140 000 евро!


.

Челси, или парти за 140 000 евро!

Докато чакат да отпразнуват първия си трофей под ръководството на Карло Анчелоти, играчите на Челси преди всичко се ангажирали да прекарат по най-лудия начин рожденния ден на Саломон Калу в Уиски Мист на улица Мейфеър. А изненадата на партито било присъствието на принц Хари, разбира се, седнал на друго място във ВИП заведението.

Партито, на което се е леело шампанско като от река в чест на 24 годишнината на рожденника, в крайна сметка е струвало 140000 евро на компанията, но за половината сметка се бръкнал типично по капитански Джон Тери, явно да почерпи за новата си заплата от 151000 паунда седмично, а щедростта му била безгранична оставяйки 12000 евро бакшиш на персонала. Останалата сметка платил Саломон Калу.

Явно купонът си е заслужавал защото дори въздържателите Дрогба и Балак опитали от мехурчетата за няколко хиляди паунда бутилка. Бутилка шампанско е изпратена и на принц Хари, от уважение, че се е отказал от ВИП мястото си в заведението. Разбира се, че са присъствали и неизменните в такива случаи хубавици......наистина един хубав празник за всички, а най-вече за собственика на заведението.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

 

  Сподели
291