Крауч с оферта към Аби Клански


.

Крауч с оферта към Аби Клански

Питър Крауч е предложил на приятелката си известната и скандална манекенка Аби Кланси брак, твърдят медиите на Острова. Нападателят на Портсмут паднал на колене пред русокосата сексбомба, докато двамата били на почивка на остров Сардиния. 23-годишната хубавица не очаквала нищо подобно, но се разплакала и казала "Да".

"Да, вярно е, че двамата са решили да се женят. Все още обаче, не са уточнили дата за това събитие. В момента Питър е зает около своя статут в Портсмут, тъй като към него има някои оферти от други тимове", разкри агентът на играча Джонатан Барнет.

Явно Аби ще трябва да изчака няколко месеца преди Крауч да намери време да каже официално "да" пред олтара, но това едва ли ще е особен проблем, защото двамата изглеждаха невероятно щастливи заедно по време на почивката им на остров Сардиния и дори свидетели  са били позасрамени от страстните прегръдки между   Крауч и гаджето му Кланси.

Офертата на Кроуч към Аби идва в момент когато към най-дългия футболист в Англия има оферти от половината клубове във Висшата лига. От наши източници разбрахме, че  в дадения случай асистент не се търси и Питър щял да се справи сам. По-долу е видео с дамата на сърцето му:

 

 

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ                                         

 

  Сподели
150