Фърги: Всяка жена в Милано става за Мис Свят


.

Фърги: Всяка жена в Милано става за Мис Свят

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън може да гони седемдесетте, но си остава ценител на женската красота и достойнствата на живота. Правейки анализ на футболното деление на Острова и в Европа той не пропусна да отбележи, че жените в Милано са най-красивите на Стария континент.

“Футболна Англия е разделена на племена. Все едно имаме няколко различни страни събрани в една по-голяма. Имаме джордита (жителите на областта около Нюкасъл – б.а), йоркширци (около Манчестър и Лийдс), скаусери (около Ливърпул). Атмосферата е напрегната, а съперничеството спиращо – дъха Имаме още отбори от Мидлендс (около Бирмингам) и от Лондон, където са събрани доста клубове, но всеки има своя територия”, започна Фърги.

“Това племенно деление те кара да се бориш много здраво във Висшата лига, но истинското забавление е в Европа. Атмосферата в сряда вечер в Мадрид или Барселона е неповторима. Можеш да усетиш миризмата на пури и парфюм, която се спуска от трибуните. Това е прекрасно, различно за мен и затова го обичам. В Милано пък всички са изключително стилни. Всяка жена, която минава покрай тебе става за Мис Свят. Цялата атмосфера на тези места е нереална”, добави той.

Фърги не спомена нищо а Рим, където Манчестър Юнайтед ще играе следващата сряда срещу Барселона във финала на Шампионската лига. Той не спомена също дали съпругата на Дейвид Бекъм Виктория, която в момента живее в Милано се включва в графата Мис Свят, макар да е англичанка.

  Сподели
244