Фенове на Юнайтед: Моуриньо издивя!


.

Фенове на Юнайтед: Моуриньо издивя!

Привърженици на Манчестър Юнайтед заявиха пред английския таблоид "Сън", че са станали преки свидетели как треньорът на Интер Жозе Моуриньо ударил техен колега от агитката на "червените дяволи", а след това си тръгнал хладнокръвно. Манчестър Юнайтед изхвърли от Шампионската лига италианския шампион след 2:0 в сряда на "Олд Трафорд".

"Моуриньо даваше телевизионни интервюта, а ние започнахме да скандираме "Прибирай се вкъщи, Моуриньо". Той свърши с интервюто и се насочи към нас. Помислихме, че иска да даде автографи, но той се насочи право към един човек и след секунда до удари. Беше туплака през лицето. Човекът бе шокиран и не реагира. След това Моуриньо спокойно се отдалечи. Беше момент на лудост от негова страна. Не можех да повярвам на случилото се", разказва безработният Стивън от Донкастър.

"Бях до човекът, когото Моуриньо удари. Скандирахме "Прибирай се вкъщи, Моуриньо" и той не изглеждаше впечатлен. След това дойде, бум с крушето и си тръгна. Човекът бе около 40-годишен и не бе хулиган. Моуриньо избра погрешния човек. Удареният остана в шок", допълва пък 28-годишният Дийн Викърс, също от Донкастър. Въпросният Дийн е заснел с камерата на мобилния си телефон Жозе Моуриньо, докато португалецът дава интервю след срещата.

Говорителят на Моуриньо Еладио Парамеш отрече подобно нещо да се е случвало. "Говорих с Жозе и всичко това е много странно. Нищо такова не е ставало. Той се е ръкувал с феновете и след това се е качил на автобуса. Може би човекът е бил пиян, не знам", казва Парамеш.

ЦВЕТЕЛИН ГАВАЗОВ
arda-kardjali.dir.bg

 

  Сподели
196