Липи: Във футбола няма гейове


.

Липи: Във футбола няма гейове

Старши-треньорът на Италия Марчело Липи изрази становището по-въпроса за това дали във футбола има хора с объркана сексуалност. Световният шампион от 2006 смята, че такива няма, но все пак признава, че някои играчи доста приличат на обратни и не случайно за тях се носят слухове.

“Не смятам, че има футболисти, които са гейове. Поне за 40 години не съм срещал такъв. Има няколко, които наподобяват, но те не вървят наляво-надясно да разказват на хората за това. Би било трудно да се справиш с такъв проблем в съблекалнята. Ако някой дойде при мен и ми каже, че е гей, ще го посъветвам да направи всичко възможно това да не се отрази на професията му, въпреки че нямам нищо против да прави каквото си иска в личния си живот”, каза Липи.

Белокосият маестро ще бъде доста разочарован да научи за твърденията на бившия футболист и сегашно жиголо, наричащ себе си Виктори, който заявява, че изпълнява сексуални поръчки и има над 30 клиента, които играят в най-добрите тимове на Апенините.

“Имам около 30 клиента футболисти и дузина от тях са звезди от Серия А и национални състезатели. Много пъти са ми плащали да участвам в оргии. Всички знаят, че съм бивш футболист, но ме харесват, защото съм дискретен. Повечето от тях са бисексуални и имат жени и приятелки. Имат голям имидж и никога няма да признаят, че са гейове”, каза наскоро Виктори в предаване в една от телевизиите в Италия.

  Сподели
195