Лучо Гонзалес се опитал да убие жена си пред очите на децата


Н. Гавазов

Лучо Гонзалес се опитал да убие жена си пред очите на децата

Андреа Маркес, която е съпруга на аржентинския футболист Лучо Гонзалес, съобщи, че съпругът и се е опитал да я убие пред очите на собствените и деца.

"Той ме блъсна на леглото и започна да ме души. При това извика децата и им каза да гледат. Седемгодишният ми син Матео се опита да го спре, но Лучо използва сила и срещу него. Пристигнах в болницата в безсъзнание и на практика мъртва", заяви Маркес.

Инцидентът се е случил на 8 декември в Куритиба. Футболистът се напил и опустошил целия дом, след което нападнал жена си. Виждайки тази картина, прислужницата се обадила на полицията и на бърза помощ, което спасило живота на жената.

На следващия ден съпругата на Гонзалес подала жалба срещу футболиста, като съдът забранил на играча да се доближава до Андрея и децата на по-малко от 500 метра. В момента съдебното производство продължава, като играчът е заплашен от много сериозно наказание, включително няколко години зад решетките.

36-годишният Гонзалес прекара най-добрите си години в Ривър Плейт, Порто и Марсилия. Последният му клуб е Атлетико Паранаенсе, с който разтрогна след този инцидент.

Футболистът е женен с Андреа Маркес от осем години.

 

  Сподели
161