Анонс на 5-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 5-ти кръг от Серия А

Болоня - Сампдория
Стадион: "Ренато Дал'Ара", Болоня
Дата: 21.09.2016г.
Час: 19:30
Съдия: Джанпаоло Калварезе

Болоня показа желание за завръщане в миналия кръг срещу Наполи, но се оказа на губещата позиция с 3:1 след като не издържа в края. 

Сампдория се представи добре срещу Милан но също загуби. Този отбор е критикуван заради това, че не реализира положенията си.

И двата отбора имат проблеми с контузени и наказани играчи за срещата, както и търсят начин да се върнат към добрите резултати. Очаква се и от двете страни да се чака грешката на противника, като Болоня има нужното да се възползва от всеки шанс.

Прогноза: Болоня - Сампдория 1:0

 

Аталанта - Палермо
Стадион: "Атлети Адзури д'Италия", Бергамо
Дата: 21.09.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Давиде Герсини

Аталанта започна с две загуби, взе три точки и отново загуби в Серия А. До момента формата на този отбор е под всякакви очаквания от началото на сезона. Сега на гости идва Палермо, който е определен като лесен противник.

Гостите се представят дори по-лошо в елита. Единствената точка за сезона беше взета от новака Кротоне, поради което и този отбор се намира на позиция над Кротоне на дъното. За капак в състава липсват някои от ключовите играчи заради травма.

Аталанта трябва да се възползва от лошата ситуация при Палермо, както и от своето домакинство.

Прогноза: Аталанта - Палермо 2:1

 

Киево - Сасуоло
Стадион: "Марк'Антонио Бентегоди", Верона
Дата: 21.09.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Пиеро Джакомели

Киево ще играе с приповдигнато самочувствие след като в последния кръг успя да обърне Удинезе за победата с 2:1. 

Сасуоло успя да се върне на пътя на победата след две поредни загуби в лигата и също ще играе с настроение тук. В този тим обаче има проблеми с липсващи играчи. 

Гостите развиха не само футбола си в последните години, но и натрупаха ценен опит, който помага за представянията и в Европа. Сега това ще има значение срещу трудни опоненти като Киево, който е поставян като фаворит сред някои специалисти.

Прогноза: Киево - Сасуоло 0:1

 

Дженоа - Наполи
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 21.09.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Антонио Дамато

Дженоа загуби от Сасуоло в последния кръг, като по този начин провали перфектния старт за кампанията. 

Наполи води класирането в момента след като Ювентус загуби от Интер, като надеждата това статукво да се запази трябва да мотивира състава за победата.

Миналата година Дженоа показа, че може да спре Наполи, но без ключовия Велосо в средата надали съставът ще може да приложи бързите си контри в срещата.

Прогноза: Дженоа - Наполи 0:2

 

Пескара - Торино
Стадион: "Адриатико", Пескара
Дата: 21.09.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Лука Банти

Пескара на практика няма спечелени точки чрез футбол този сезон. Точките, които бяха регистрирани за този отбор дойдоха след като футболната асоциация дисквалифицира Сасуоло заради нередовен играч. 

Торино не успява да намери формата си нито в защита, нито в атака. Многото контузени в предни позиции и спорната форма на Джо Харт правят трудно прогнозируема играта на състава.

Въпреки това Торо изглежда по-добре и на хартия, и с оглед формата от последните седмици.

Прогноза: Пескара - Торино 1:2

 

Рома - Кротоне
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 21.09.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Кармине Русо

Рома не показва обичайната си форма в лигата и редува победите с посредствени представяния. В предния кръг Фиорентина победи "вълците" и сега на "Олимпико" е перфектното време отново Спалети да се върне към победите срещу последния в класирането.

Кротоне стигна до историческата си първа точка в Серия А в предния кръг, когато направи 1:1 с Палермо у дома си. Не се очаква тимът да надгради точно срещу Рома.

Рома е тежък фаворит дори с няколкото играчи с травми в състава. 

Прогноза: Рома - Кротоне 3:0

 

Удинезе - Фиорентина
Стадион: "Дачия Арена", Удине
Дата: 21.09.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Паоло Мацолени

Удинезе се провали и допусна обрат от Киево в последния кръг. Така след като показа голямо подобрение в играта си в последните седмици, отборът напомни за непостоянната игра от последните години.

Фиорентина надви Рома минимално през уикенда и така започна да забравя загубата от Ювентус на откриването на сезона. Отборът се цели високо и след двете поредни победи ще покаже самочувствие в мача.

Удинезе губи пламенната подкрепа на домашната си публика, но показа, че ще даде надежди на привържениците си за радост този сезон. Фиорентина е един от най-тежките противници в Серия А, поради което феновете може би ще трябва да изчакат.

Прогноза: Удинезе - Фиорентина 0:2

 

Ювентус - Каляри
Стадион: "Ювентус Стейдиъм", Торино
Дата: 21.09.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Маурицио Мариани

Ювентус стана жертва на станалите вече типични обрати за Интер, вдъхновено от играта на Мауро Икарди. Това позволи на Наполи да оглави таблицата.

Каляри успя да вземе първа победа в сезона след като се справи с неубедителната Аталанта. Сега обаче тимът ще срещне един състав, решен да се върне към успехите. 

На хартия не изглежда, че в Италия има много защитни линии, които да противостоят на Дибала и Игуаин, като не се очаква и Каляри да издържи на такова напрежение, макар двамата да не са в най-добрата си голова форма.

Прогноза: Ювентус - Каляри 2:0

 

Емполи - Интер
Стадион: "Карло Кастелани", Емполи
Дата: 21.09.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Марко Гуида

Емполи подобри формата си след две загуби на откриването, като спечели един мач и не допусна гол от Торино в последната седмица. 

Интер показва желание да подобри занижените резултати от последните години, като последната победа на тима дойде за сметка на Ювентус, и то при обрат до 2:1. Този резултат ще помогне на ситуацията на Франк Де Бур, който заговори с увереност след мача, че големи успехи чакат неговите играчи.

Мениджърът не трябва да позволява победата над "старата госпожа" да разконцентрира играчите на Интер. Гостите имат нужното за да постигнат лесна победа.

Прогноза: Емполи - Интер 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
257