Анонс на 2-ри кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 2-ри кръг от Серия А

Каляри - Рома
Стадион: "Сант'Елия", Каляри
Дата: 28.08.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Паоло Мацолени

Каляри загуби в първия кръг на гости в Дженоа след като поведе в резултата. Сега този резултат трябва да бъде забравен с добро представяне.

Рома не се намира в най-добрата си форма. Тимът бе изхвърлен от Шампионска лига след унизителна загуба от Порто, в която бяха изгонени двама от хората на "вълците". Да не играе в голям турнир ще е финансов удар за Рома, но има шанс тимът да покачи възможностите си в Серия А.

Дори с понижено самочувствие Рома има нужното да се справи с противника, макар че гостуване в такъв момент никога не е позитивно. Очаква се още напрежение от гостите на терена.

Прогноза: Каляри - Рома 0:1

 

Кротоне - Дженоа
Стадион: "Адриатико", Пескара
Дата: 28.08.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Никола Рицоли

Кротоне беше близо до първата си точка в елита, но Матиа Дестро имаше други планове когато вкара за Болоня 5 минути преди края на първия кръг. Все пак новакът трябва да е доволен от играта си и да надгради тук.

Само за 10 минути Дженоа вкара 3 гола след като изоставаше в резултата срещу Каляри в първия кръг, а това стана без Леонардо Паволети да намери мрежата. Представянето на тима бе вдъхновяващо и може да укрили отново гостите за успех.

Докато Кротоне чака своя стадион да бъде завършен, за да покрие правилата на Серия А, "Адриатико" ще поеме мачовете на отбора. Така съставът вероятно няма да има мечтаната домакинска подкрепа още известно време.

Прогноза: Кротоне - Дженоа 0:2

 

Фиорентина - Киево
Стадион: "Артемио Франки", Флоренция
Дата: 28.08.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Михаел Фабри

Фиорентина не успя да се справи с Ювентус в първия кръг, но в някои моменти нагнети доста напрежение върху шампиона от Серия А. Гонзало Игуаин трябваше да се появи като резерва и да решава мача след като Калинич изравни срещу "старата госпожа".

Киево започна прекрасно сезона след победата над Интер у дома, като Валтер Бирса блестя в срещата.

Ще е трудно гостите да покажат същото представяне както срещу Интер, но настроението преди това пътуване ще е на ниво. От страна на домакините ентусиазмът е на другата граница.

Прогноза: Фиорентина - Киево 1:1

 

Сампдория - Аталанта
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 28.08.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Даниеле Довери

Сампдория взе първите точки при Марко Джампаоло и това стана срещу неговия бивш отбор в първия кръг. Сега тимът няма да има предимството да познава съперника изцяло. 

Аталанта започна кампанията лошо след като изпусна предимство от 3 гола за загубата с 4:3 от Лацио. В края на срещата Аталанта напредна в атака, но това не се оказа достатъчно.

Джан Пиеро Гасперини може да бъде доволен от показаното от своите, но ще трябва да надгради в тактически план.

Прогноза: Сампдория - Аталанта 2:2

 

Торино - Болоня
Стадион: "Олимпико", Торино
Дата: 28.08.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Джанлука Роки

Торино показа желание да стигне до равен на "Сан Сиро" в последните мигове на мача, когато изоставаше с 3:1, но Андреа Белоти не успя да вкара дузпата, която щеше да донесе 3:3 в последния момент от двубоя. 

Болоня, противно на своя опонент, успя да вземе трите точки в първия кръг след късен гол на Матиа Дестро, като сега пътува до Торино в добра кондиция.

Белоти показа прекрасна форма и игра в първата среща на своя отбор и вероятно на него ще се разчита много в тази кампания от домакините. Въпреки пропуснатата дузпа той даде индикации, че ще се превърне в лидер за състава.

Прогноза: Торино - Болоня 1:0

 

Удинезе - Емполи
Стадион: "Дачия Арена", Удине
Дата: 28.08.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Фабио Мареска

Удинезе бе прегазен от Рома в първия кръг след 4:0 на "Олимпико". След такова начало може да се каже, че единственият път е нагоре.

Емполи също загуби но с по-малко унизителен резултат в първия кръг. Джовани Мартусчело ще продължи да търси първите си точки като професионален треньор и тук.

Очаква се балансиран двубой между два състава, които търсят своето лице в Серия А. Не е изключено да видим доста експерименти от двете страни.

Прогноза: Удинезе - Емполи 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
247