Анонс на 11-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 11-ти кръг от Серия А

Фиорентина - Фрозиноне
Стадион: "Артемио Франки", Флоренция
Дата: 01.11.2015г.
Час: 13:30
Съдия: Михаел Фабри

Фиорентина най-накрая успя да вземе победа след две последователни загуби и по този начин се задържа близо до Рома на върха. Трите точки сега са задължителни за възвръщане на самочувствието преди продължаване на пътя в Лига Европа.

Фрозиноне постоянно играе на границата на опасната зона, но сега има 4 пункта над Болоня и се намира на 17-та позиция. Гостите играят по-добре от очакваното в домакинствата си, но не и на пътя, където имат 1 точка в 5 опита.

Тези два отбора се представят над очакванията от преди началото на кампанията, и двата идват в срещата след победи и контузените са малко. Фрозиноне няма напрежение върху себе си и може да причини затруднения на своя опонент. Фиорентина обаче остава фаворит.

Прогноза: Фиорентина - Фрозиноне 2:0

 

Болоня - Аталанта
Стадион: "Ренато Дал'Ара", Болоня
Дата: 01.11.2015г.
Час: 16:00
Съдия: Марко Гуида

Болоня очаквано загуби от Интер през седмицата, но в срещата се видяха признаци на съживяване в този отбор. Застоят в последните представяния обаче лиши Делио Роси от мястото начело в клуба. 

Аталанта се намира на 7-мо място и се представя доста добре у дома. Тимът пътува до Болоня без напрежение и се очаква да подобри статистиката си откъм точки, спечелени на пътя. В състава няма проблеми и това е добро обстоятелство срещу отбор с ново ръководство.

Със сигурност Роберто Донадони няма достатъчно време да промени достатъчно неща в клуба, но смяната на тактиката може да повлияе позитивно. Аталанта очевидно изглежда по-добре от своя опонент и ще се цели в трите точки.

Прогноза: Болоня - Аталанта 0:1

 

Карпи - Верона
Стадион: "Алберто Бралия", Модена
Дата: 01.11.2015г.
Час: 16:00
Съдия: Паоло Мацолени

След като победи Торино, Карпи загуби последните си три срещи, две от които бяха срещу директни опоненти на дъното - Болоня и Фрозиноне.

Верона вече 10 срещи поред няма победа този сезон и вероятно това пътуване е последният шанс на Андреа Мандорлини да запази мястото си начело в отбора. Той обаче има много проблеми с контузени - аут са Ромуло, Лука Тони, Федерико Вивиани, Микеланджело Албертаци и Емил Халфредсон.

Карпи се срещна с директните си опоненти в битката на дъното в период на една седмица. Засега тимът се представя доста лошо с 0 регистрирани точки в тези мачове. И двата отбора ще трябва да се целят в трите точки, но се очаква изнервен мач. 

Прогноза: Карпи - Верона 1:0

 

Дженоа - Наполи
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 01.11.2015г.
Час: 16:00
Съдия: Даниеле Довери

Дженоа подобри играта си в последните седмици, но все още не може да намери постоянство. Късното равенство, спечелено срещу Торино може да се счита за добър резултат, а целта остава средата на класирането.

Наполи изглежда най-добре сред всички останали отбори в лигата. Пета поредна победа през седмицата и без загуба от 9 кръга доказаха, че този тим може да вземе точки и от най-тежките срещи. За формата допринаса и здравето в отбора, след като нито един играч не липсва поради проблеми.

Очаква се бърз мач и тактическа битка. Наполи е фаворит и притежава много умения, но Дженоа доказва, че се справя срещу бързи опоненти.

Прогноза: Дженоа - Наполи 0:1

 

Удинезе - Сасуоло
Стадион: "Фриули", Удине
Дата: 01.11.2015г.
Час: 16:00
Съдия: Федерико Ла Пена

Удинезе се намираше на поредица от няколко добри резултата, но загуби от лидера в класирането - Рома. Със сигурност тимът ще се цели във възраждане на формата от преди загубата.

Сасуоло, от друга страна, победи Ювентус след загуба на "Сан Сиро". Този отбор надхвърля поставените си цели и всички очаквания от преди началото на кампанията. Вече вероятно се планира завършек в челната десетка на таблицата.

И двата отбора не се намират под напрежение и вероятно ще станем свидетели на балансиран и спокоен двубой. Удинезе би трябвало да е по-гладен, но Стефано Колантуоно знае как да е търпелив.

Прогноза: Удинезе - Сасуоло 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
223