Рома наказа Удинезе за едно полувреме в Купата на Италия (видео)


.

Рома наказа Удинезе за едно полувреме в Купата на Италия (видео)

Съставът на Рома победи този на Удинезе с 2:0 на собствения си стадион "Олимпико" в Рим в първата 1/2-финална среща между двата тима от турнира за Купата на Италия. По този начин римските "вълци" взеха конфортна преднина преднина пред "фриуланите" преди реванша на "Стадио Фриули" в Удине. Отборът на Рома успя да отбележи и двете си попадения през първото полувреме на двубоя.

Домакините от Рим бяха по-добрия отбор и заслужено се поздравиха с успеха. "Вълците" успяха да излязат напред в резултата още в 12-ата минута, когато Мирко Вучинич бе изведен зад гърба на отбраната на Удинезе със страхотен дълъг пас от страна на Даниеле Де Роси, след което черногорецът навлезе в наказателното поле и с хубав удар преодоля стража на гостите Самир Ханданович за 1:0.

В 40-ата минута на срещата "вълците" нанесоха своя втори удар в мача, след като Давид Пизаро центрира от фаул в наказателното поле на "фриуланите", където Филип Мексес с глава прати за втори път топката в мрежата на Ханданович.

През втората част на двубоя до нови попадения така и не се стигна и по този начин тимът на Рома ще излезе в ролята на фаворит в реванша на "Стадио Фриули" в Удине през април месец.

Видео: Тук

  
АСЕН ТЕРЗИЙСКИ

  Сподели
175