Анонс на 34-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 34-ти кръг от Серия А

Сасуоло - Палермо
Стадион: "Мапей Стейдиъм"
Дата: 02.04.2015 г.
Час: 21:45

Сасуоло вече гледа към лятната почивка. Този отбор спечели само една точка в последните 4 кръга и почти не предостави предизвикателство пред Рома миналата седмица.

Палермо няма за какво да играе от тук до края на сезона, но все пак отборът би приел три допълнителни точки към актива си.

Домакините могат отново да разчитат на Доменико Берарди и Симоне Заза, след като първият не игра миналия кръг, а вторият се появи за половин полувреме. Това значително ще подобри играта на Сасуоло, но аут остават Магнанели, Теранова, Антей, Врсалико, Гацола и Канаваро.

В този момент от сезона обикновено е време талантливите играчи да впечатлят за отборите си, и след като над тимовете няма напрежение, това изглежда перфектна възможност. Всички светлини ще са върху Франко Васкес и Пауло Дибала за гостите, и Заза и Берарди от другата страна.

Прогноза: Сасуоло - Палермо 2:2

 

Рома - Дженоа
Стадион: "Олимпико"
Дата: 03.04.2015 г.
Час: 13:30

Рома най-накрая се върна на пътя на победата и така набезите на Наполи са отблъснати за момент. Сега "вълците" се изправят пред тежко изпитание срещу един отбор в много добра форма.

Дженоа е само на точка зад Сампдория, но отборът премина през възходи и падения преди да намери формата си от 4 победи в последните 5 кръга.

Двата тима са сравнително здрави, само Кастан, Строотман и Майкон са аут за домакините, а за гостите Закаря Бергдих ще замени контузен Диего Пероти в атаката.

Една победа няма да убеди никого, че Рома е отново в най-добрата си форма, но все пак това вдъхна самочувствие и увереност за добри резултати до края. Дженоа обаче е в още по-приповдигнат дух и ще има думата тук.

 Прогноза: Рома - Дженоа 1:1

 

Аталанта - Лацио
Стадион: "Атлети Адзури д'Италиа"
Дата: 03.04.2015 г.
Час: 16:00

Аталанта се провали в опита си да избута Чезена надолу в таблицата и да разтегне разстоянието до дъното с още 2 пункта. Но все пак спокойният ритъм на отбора тази година носи нужния успех и сигурността наближава.

Лацио се разправи с Парма за 20 минути в миналия кръг, като така се върна след два поредни разочароващи мача и се намести на трета позиция. Сега Мирослав Клозе няма да пътува с колегите си поради наказание, и след като Филип Джорджевич търси формата си, може да видим Маури в ролята на фалшива деветка.

За домакините Беналуан и Денис са наказани, а Раймонди и Черубин са с травми.

Домакините имат нужда от точки за спасението си, но все пак разстоянието от Каляри и Чезена е добро. Лацио обаче ще се стреми да вземе максимален брой точки до срещите си с Рома и Наполи.

Прогноза: Аталанта- Лацио 1:3

 

Верона - Удинезе
Стадион: "Маркантонио Бентегоди"
Дата: 03.04.2015 г.
Час: 16:00

След като спечели 7 точки в последните си 3 мача Хелас Верона достигна до своята цел - 40 точки в лигата и подсигурено оставане в елита с 5 кръга до края.

Удинезе се приближава до същото постижение, но преди началото на кампанията този отбор се целеше много по-високо.

Сега Верона се намира в добра форма и изглежда може да се бори с най-добрите на своя почва. Удинезе се възползва от трагичните обстоятелства при Милан и слабата форма, но не взе точките от Интер след това. Бианконерите ще трябва да се представят много концентрирано за позитивен резултат тук.

Прогноза: Верона - Удинезе 2:1

 

Фиорентина - Чезена
Стадион: "Артемио Франчи"
Дата: 03.04.2015 г.
Час: 16:00

Фиорентина загуби 4 поредни срещи, дори след като поведе на "Ювентус Стейдиъм" в миналия кръг. Сега този отбор изпадна от позициите, даващи право на участие в Европа, а полуфиналите в Лига Европа изглежда твърде много влияят на концентрацията на играчите.

Чезена си даде малък шанс за оцеляване след като поведе над Аталанта в последния мач, но допусна изравняване след задната ножица на Маурисио Пинила в края. В този тим има и доста контузени - Валцаниа, Марилунго, Пулцети, Магнусон и Лучини, а Перико е с наказание.

Битката за европейските места очевидно ще се води до края, но Фиорентина не може да си позволи да губи повече точки, особено срещу обречени отбори. Това е перфектен шанс за връщане на пътя на победата.

Прогноза: Фиорентина - Чезена 1:0 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
219