Интер дърпа на върха след 1:0 над Киево (видео)


.

Интер дърпа на върха след 1:0 над Киево (видео)

Шампионът на Италия Интер победи Киево с 1:0 в първия мач от 18-я кръг на Серия А, като по този начин увеличи преднината си на върха в класирането. Единственото попадение в срещата отбеляза Марио Балотели в 12-та минута. Мачът ще се запомни и с дебюта на македонския национал Горан Пандев за "нерадзурите".

Още в самото начало на срещата домакините чрез Пелисиер можеха да поведат, след като негов удар мина покрай страничната греда. Малко след това последва втора много хубава атаката, която обаче не завърши с удар.

В 11 минута на срещата Пелисиер нахлу в полето на гостите и Иван Кордоба се принуди да го фаулира. Съдията обаче не отреагира и домакините запротестираха, от което се възползва Снайдер, който изведе в стрелкова позиция Балотели с едно подаване. Последният стреля, но топката бе отбита от вратаря Сорентино, там се намеси Пандев, който я подаде отново към Балотели и този път нападателят бе безпогрешен – 1:0 за Интер !

След гола мачът продължи да бъде интересен, но до нов гол така и не се стигна. Преди изиграването на другите мачове от кръга Интер е водач в класирането с 42 точки. Киево е на 10-та позиция с 24 точки.

Видео: Тук

ДИМИТЪР АНГЕЛОВ

  Сподели
126