Моуриньо пак сърдит на журналистите


.

Моуриньо пак сърдит на журналистите

Старши треньорът на Интер Жозе Моуриньо не беше в настроението което всички очакваха от него след победата на отбора си над руския шампион Рубин Казан. Както е известно, италианският шампион спечели с 2:0 и си осигури участие на осминафиналите в Шампионската лига.


В последните седмици Моуриньо и футболистите му бяха подложени на натиск и засипани с критики от италианските журналисти за представянето на отбора на европейска сцена, и най-вече при загубата от Барселона на "Ноу Камп". Италианският шампион загуби също и последния си мач в Серия А от претендента за титлата в Италия Ювентус .

След победата над Рубин, Моуриньо отказа да коментира мача пред интервюиращите го журналисти, а вместо това нападна италианските медии.

„Има едно нещо, което се мъча да разбера и не мога. Мислех,че Италия е страна, където единствено резултатите са от значение, но разбрах, че това не се отнася за всички", заяви португалецът пред Rai TV.

„Интер спечели шампионата миналия сезон, а през този е на първо място в класирането. Миналия сезон отпаднахме в Шампионската лига от действащия шампион, а през настоящия излязохме от групите, в които бяхме заедно със сегашния шампион Барселона...", завърши раздразнен Моуриньо, след което се прибра в съблекалнята.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

 

  Сподели
200