Лацио - Каляри: Трудна, но все пак победа за орлите


.

Лацио - Каляри: Трудна, но все пак победа за орлите

На стадион "Олимпико" в Рим, в сряда 28 октомври от 22.45 ще се срещнат в двубой от 10 кръг на италианската Серия А отборите на Лацио и Каляри. Главен съдия на срещата ще бъде Кристиян Бриджи от Чезена.

Домакините от Вечният град се намират на 15 позиция със 10 точки и имат две победи, четири равенства и три загуби. В предишния кръг отборът загуби с 0:2 от Бари и позицията, която заема не отговаря изобщо на претенциите на клуба. Средната резултатност е 0.78 гола на мач и в това отношение заема предпоследно място, а по брой на допуснатите голове - 1.11 е на 8 място.

Каляри се намират на 14 позиция в таблицата за класиране с 10 точки и по-добра голова разлика от домакините си, и имат три победи, едно равенство и пет загуби като три от тях са като домакини на Интер, Киево и Сиена. Средната резултатност на отбора е 1.11 гола на мач и в това отношение е дванадесети, а по брой на допуснатите голове - 1.33 е също на 12 място. В предишният кръг отборът от Сардиния победи Дженоа с 3:2 с гол на Лазари в 87 минута.

За отборът на домакините Дабо е наказан за една среща, извън групата са също Манфредини, Артиполи, Берни, Бонето, Пандев, Стендардо, Схемата на игра ще бъде 3-4-1-2 , която е традиционната в домакинските срещи. Зарате и Рокчи ще водят атаката, а зад тях ще се разположи Маури. В средата ще застанат Баронио и Мутасалем, които ще видим да подпомагат и отбраната, така че отборът играе много гъвкаво: от петима защитници, при атака прелива в петима нападатели, което разбира се отваря празни пространства отзад и често получава голове при контраатаки.

Гостите от Каляри ще излязат без Несуно, който е наказан, извън отбора са и Вигорито, Сиваков и Ди Лаура. Схемата на игра ще е 4-3-1-2 , като зад нападателната двойка Матри - Нене ще застане Косу, който си е офанзивен полузащитник. Като опорен халф ще видим най-сигурния човек в отбора Даниеле Конти

В последните десет срещи между двата отбора Лацио има 4 победи, островитяните са побеждавали два пъти и четири срещи са завършили наравно. Головата разлика е 16-12 в полза на римския отбор, но последната среща играна тук на 25 януари тази година завърши с победа на Каляри с 4:1.

Каляри е от отборите тази година, които имат спечелени повече точки като гости отколкото в домакинските си срещи и играят много непредсказуемо. Тръгне ли им играта стават наистина много опасни, но и лесно губят спечелени двубои. Ще бъде интересно да видим с какви опции ще излязат домакините и ще се отпушат ли нападателите им. Въпреки залозите в полза на римският отбор, тази среща е абсолютно непредсказуема и би могла да завърши всякак.

Проноза за Лацио - Каляри 1:0


Последни 5 мача на двата отбора:

Лацио: ЗПРРП
Каляри: ПЗЗПП

Коефиценти на bwin:

Лацио: 1.75
Равен : 3.25
Каляри : 4.90

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
189