Лацио ще покаже формата си и срещу Наполи


И. Ангелов

Лацио ще покаже формата си и срещу Наполи

Наполи - Лацио
Стадион: "Сан Паоло", Неапол
Дата: 29.01.2014г.
Час: 21:45

Рафаел Бенитес и Наполи не успяха да се възползват от равенството на Ювентус в локалната лига, като дори загубиха добрите си позиции и зад Рома и сега с 6 точки назад ситуацията за феновете не е радостна. Фиорентина е на 3 точки от Наполи и Бенитес вече започва да се оглежда и назад в Серия А.

Лацио все още няма загуба под ръководството на Рея, като взе точка и от Ювентус. Този резултат със сигурност ще приповдигне духа, но тук тимът е на гости и вероятно ще се наложи ротация на някои важни имена.

Жоржиньо дебютира за Наполи срещу Киево в събота, но за тази среща се очаква Инлер и Дземаили да започнат титуляри. Марек Хамшик също се завърна в стартовия състав в лигата, а надеждите на Пандев и Инсине ще са той да получи почивка тук.

Еди Рея ще направи някои принудителни промени в своя състав от този, който впечатли срещу Ювентус. Федерико Маркети и Сенад Лулич щяха да започнат и онзи мач, но не бяха на линия, за разлика от сега. Стефано Маури е наказан, а контузени са Едерсон, Раду и Алфаро, докато Ернанес и Кандрева са под въпрос и могат да пропуснат срещата.

Шансовете за успех в Серия А като че ли бавно се изплъзват от Рафаел Бенитес, който отново ще опита да покаже умението си да участва в купи, като предимството от домашна сцена е на негова страна. Лацио е във форма и ще трябва домашните фенове да изравнят силите на терена, а от там въпрос на класа е кой ще достигне полу-финал. 

Прогноза: Наполи - Лацио 2:2

 

Последни 5 изиграни срещи:

Наполи:

06 януари Наполи - Сампдория 2:0 (Серия А)
12 януари Верона - Наполи 0:3 (Серия А)
15 януари Наполи - Аталанта 3:1 (Купа на Италия)
19 януари Болоня - Наполи 2:2 (Серия А)
25 януари Наполи - Киево 1:1 (Серия А)

Лацио:

06 януари Лацио - Интер 1:0 (Серия А)
11 януари Болоня - Лацио 0:0 (Серия А)
14 януари Лацио - Парма 2:1 (Купа на Италия)
19 януари Удинезе - Лацио 2:3 (Серия А)
25 януари Лацио - Ювентус 1:1 (Серия А)

Досегашни срещи:
Наполи - Лацио

121 срещи
40 победи за Наполи
43 равенства
38 победи за Лацио
Голова Разлика: 148:146 за Наполи

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
217