Бекъм пред завръщане в Италия


.

Бекъм пред завръщане в Италия

Дейвид Бекъм е готов за завръщане към италианския гранд Милан, съобщава новината Daily Mail . Целта е да си гарантира мястото в националния отбор на Англия, което ако стане ще бъде неговото четвърто участие на финали на Световно първенство.

34 годишният бивш капитан на Англия разкри, че преговорите с италианска страната са почти приключили и няма никаква надежда да заиграе във Висшата лига, включително и Тотнъм, който има най-големи апетити към него.

"Има и други варианти, но Милан е първият ми избор", казва полузащитникът на ЛА Галакси.

Бекъм не крие мечтата си да приключи с блесдтящата си международна кариера с едно участие на финалите в Южна Африка догодина и знае добре, че най-добрият начин за това е да бъде близо под погледа на Фабио Капело, играейки в Европа.

На Англия предстоят срещи с Украйна и Беларус през другата седмица и въпреки класирането си, Капело ще вземе най-доброто с което разполага за да завърши достойно кампанията.

Бекъм подчерта решимостта си да е сред избранниците на националният треньор, пренебрегвайки леката контузия, която получи срещу Чикаго Файър в петък. Футболистът почти сигурно ще се завърне в Италия през януари и почти сигурно в Милан.

"Прекарах чудесно време там. Те са голям клуб", казва Бекъм за италианския гранд.

Интересът на мениджъра на Тотнъм е добре известен към бившия капитан на Англия, но футболистът вече категорично заяви нежеланието си да играе във Висшата лига:

"Винаги съм казвал, че след напускането ми на Юнайтед е много трудбо да играя за който и да е друг английски клуб", завършва футболистът.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

 

  Сподели
167