Снайдер: В Реал живеят в някакъв собствен си свят


.

Снайдер: В Реал живеят в някакъв собствен си свят

Холандският национал Уесли Снайдер е щастлив от трансфера си в италианския шампион Интер и не съжалява, че е напуснал Реал Мадрид. Пред Tuttosport той обясни част от причините довели го в Италия и не скри разочарованието си от отношението към него в Рал Мадрид. Както е известно, преминаването на холандеца в Интер се превърна в истинска драма и стана факт в последните дни на трансферния прозорец.


"Не съм избрал да напусна Реал, както се говори заради предстоящото световно първенство догодина в ЮАР. Направих го защото мисля за бъдещето си. Избрах Интер, защото чувствам, че тук ако играя мога да бъда герой. В Реал съм един от многото и се отнасяха с мен пренебрежително", споделя 25-годишният играч.

"Всички в Реал живеят в някакъв си свой собствен свят. Парите никога не са били проблем за тях и те се отнасят към хората без никакво уважение. Няма нормални отношения, всичко е според обстоятелствата там. Все пак се гордея, че съм част от историята на Реал", казва още холандецът.

Нека припомним, че това изявление на Снайдер идва малко след подобно на Робен, в което той заяви, че в Реал има политика и никой не цени добрите играчи.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
161