Интер и Наполи с важни победи (видео)


В. Мухарски

Интер и Наполи с важни победи (видео)

Интер постигна изключително важна победа по пътя към целта си през този сезон - 3-то място, което дава право на участие в Шампионската лига. "Нерадзурите" надвиха като гост Удинезе с 3:1 в срещата от 33-ия кръг на италианската Серия А.

"Черно-сините" успяха да осъществят пълен обрат, след като изоставаха в резултата след ранен гол на домакините. В герой за миланския гранд се превърна Уесли Снайдер, който реализира две от попаденията, а едно добави Рикардо Алварес.

Преди това домакините поведоха в резултата при първото си по-сериозно положение. Това се случи след изключително красива атака, като топката попадна в Данило, който от границата на наказателно поле разстреля Жулио Сезар.
 
В класирането Интер вече е на 6-та позиция с равен брой точки с 5-ия Удинезе - 52. Четвъртият Наполи надделя над Лече с 2:0 и вече има 54 пункта, третият Лацио е с 55.

Попаденията за тимът от Неапол реализираха звездите на тима Марек Хамшик още в петата минута и Едисон Кавани в началото на второто полувреме. И за двете попадения асистира швейцарският национал Гьокхан Инлер. Българският национал Валери Божинов игра 20 минути за своя Лече, но не успя да помогне на своя тим.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
135