Алегри: Неочаквана загуба...


Н. Гавазов

Алегри: Неочаквана загуба...

Старши-треньорът на Милан Масимилиано Алегри определи загубата от Фиорентина като неочаквана. Както е известно, „росонерите" изненадващо загубиха с 1:2 домакинството си на „виолетовите" в мач от 31-я кръг на Серия А и след победата на Ювентус над Палермо, отстъпиха първото място на „бианконерите".

„Tова беше неочаквана загуба. Фиорентина усложни живота ни на терена. Бяхме изморени и допуснахме да ни изравнят много бързо след нашия гол", заяви след мача Алегри.

„Определено умората от мача с Барселона се усети днес. Нямахме и никакъв късмет днес. През второто полувреме играта ни се получаваше, но не успяхме да вкараме втори гол и да решим мача. До края на сезона има още много срещи, борбата продължава", заяви Алегри.

„Дузпата за нас беше спорна, но после реферът компенсира с решението си при ситуацията с Касано. Напоследък много говорим за съдиите и мисля, че просто всеки трябва да приеме решенията им спокойно", каза още наставникът на „росонерите".

„Към края започнахме да грешим много. Играехме с дълги топки към нападателите в края, а аз исках да разиграваме с къси подавания. Очевидно е, че искахме да победим, а това внесе допълнително напрежение. Жалко е, че загубихме, защото сега Ювентус може да излезе начело (Б.ред. - интервюто е преди мача на Ювентус)", завършва Алегри.

 

  Сподели
96