Юве с грешна стъпка в борбата за титлата, резултати от Серия А (видео)


В. Мухарски

Юве с грешна стъпка в борбата за титлата, резултати от Серия А (видео)

В отложен мач от 23-ия кръг на Серия "А" Ювентус направи разочароващо равенство 1:1 като гост на Болоня. "Бианконерите" вече в трети пореден мач не успяват да победят като по този начин се отдалечават от Милан в борбата за титлата.

Срещата отлично за домакините, след като Марко Ди Вайо изпълни заканата си да накаже бившия си тим. Той откри резултата в 17-ата минута на срещата. След почивката Юве успяха да стигнат до равенство след попадение на Мирко Вучинич в 59-ата минута. Гостите завършиха мача в намален състав, след като шест минути преди края Леонардо Бонучи получи втори жълт и съответно червен картон. след този мач "Старата госпожа" е на второ място, като изостава на 2 точки от лидера Милан.

В друга среща от кръга Парма и Фиорентина също не успяха да се победят, завършвайки наравно 2:2. Домакините откриха в 28-ата минута чрез Стефано Окака Чука, но в средата на втората част "виолетовите" стигнаха до пълен обрат с попадения на Настасич и Алесио Черчи в 60-ата и 71-ата минути.

Три минути преди края на срещата Себастиан Джовинко донесе точката на домакините след като реализира дузпа. Малко по-късно Бехрами от състава на Фиорентина напусна терена заради втори жълт картон. Чезена и Катания не успяха да си отбележат гол, завършвайки 0:0.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
128