Моуриньо и Ибра на път към Мадрид


.

Моуриньо и Ибра на път към Мадрид

Агентът на нападателя на Интер Златан Ибрахимович хвърли бомбата преди 1/8-финала реванш на “нерадзурите” срещу Манчестър Юнайтед на “Олд Трафорд”. Според Мино Райола наставникът на италианския шампион Жозе Моуриньо отчаяно иска да поеме испанския гранд Реал Мадрид.

“Сигурен съм, че Моуриньо прави всичко по силите си, за да отиде в Реал. В Италия той е под напрежение, тъй като даде много пари за трансфери, които не се оправдаха. Масимо Морати хвърли над 45 милиона евро, а състава не е по-силен от този на Манчини”, каза агентът на Ибра пред “Ил Джорно”.

“Какво направи той за Интер? Развали играта на Максуел – един от най-добрите леви бекове в света и ако същото стане с Ибра ще бъде уволнен, както се случи в Челси. Трябва да ви кажа нещо. Ако Златан реши да си ходи, ще си ходи”, добави Райола.

“При всеки трансфер на Ибра – от Аякс в Ювентус и от Ювентус в Интер той изпълняваше желанието си. Това не е предупреждение, но казвам, че той сам си взима решенията. Офертите за него валят. Реал и Барселона са готови на всичко да го имат. В Испания той може да вкара 40 гола и има по-голям шанс да спечели Златната топка.

  Сподели
146