Мадзари: Партито за Наполи свърши


Н. Гавазов

Мадзари: Партито за Наполи свърши

Старши-треньорът на Наполи Валтер Мадзари призова играчите си да приключат с празнуването на успеха в Шампионската лига и да се съсредоточат в предстоящите двубои от Серия А. Както е известно, „партенопеите" изумиха Европа, изхвърляйки от най-престижния европейски турнир Манчестър Сити, но цената за този успех бе платена с лошо представяне във вътрешния шампионат - в момента Наполи заема пето място в класирането и след 13 изиграни мача изостават от лидера Ювентус на девет точки.

„Дадох един ден почивка на играчите, но сега е време да се концентрираме, Знаем, че срещу Новара няма да бъде лесно, но всичко е в нашите ръце. Ние сме способни на големи изпълнения срещу силни отбори и в същото време може да загубим от някой, който е смятан за аутсайдер. Новара е напълно в състояние да се мобилизира и да направи тежък живота ни. Сега трябва да се фокусираме върху Серия А, тъй като на този етап всичко е възможно. Утрешният мач е една важна стъпка, която всъщност ще ни помогне да разберем кои сме ние в действителност", заяви за Radio Kiss Kiss Мадзари.

Треньорът коментира и червения картон, който видя в мача срещу Виляреал, след като преди това избута Нилмар.

„Ще направя всичко, така че моят отбор да спечели мача. Аз дори съм готов да спя отвън. Ние бяхме длъжни да спечелим този мач, а в същото време испанците само бавеха играта. Ето защо жеста ми беше сигнал към моите играчи и съдията, че няма да се примирим с това", каза още наставникът на Наполи.

 

  Сподели
123