Анонс на 13 кръг на Серия А - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 13 кръг на Серия А - срещите в неделя

Каляри-Болоня
Стадион: "Сант'Елиа", Каляри
Дата: 27.11.2011г.
Час: 16:00
Съдия: Валери


Каляри приема Болоня и ще трябва да докаже, че не се намира в криза. Сардинци се намират в серия от шест мача без победа, като в последните три срещи претърпяха загуби. Това смъкна отбора на 15-то място в класирането и очевидно, че новият наставник Балардини ще има върху какво да поработи, а да изправи отбора. За мача отпадат Ел Кабир, Астори, Ериксон, Биондини и Нене, които са контузени.

Болоня започна кампанията си трагично и в първите си шест мача записа само една победа. Успехите над Киево и Аталанта успокоиха феновете, за да дойде фиаското от миналата седмица, когато пред собствена публика "рособлу" претърпя поражение от Чезена. Така хората на Стефано Пиоли се намират на 17-то място в класирането с 10 точки в своя актив - само на две от опасната зона. Крус и Перес няма да играят заради контузии, както у Мудингай.

Среща между два равностойни отбора с идентични кадрови проблеми. Предимството обаче е на страната на домакините, които обикновено на свой терен правят всички възможно да печелят точки. Всякакъв друг резултат освен победа за Каляри би означавал изненада.

Коефициенти от bet365:
Каляри - 1.80
Равен - 3.30
Болоня - 4.60

Коефициенти от Offsidebet:
Каляри - 1.80
Равен - 3.40
Болоня - 4.75

Прогноза за: Каляри - Болоня 2:1

 


Палермо - Фиорентина
Стадион: "Ренцо Барбера", Палермо
Дата: 27.11.2011г.
Час: 16:00
Съдия: Русо

Палермо реди победи у дома със загуби навън, но изглежда, че това е напълно достатъчно отборът воден от Манджа да заема в момента седмо място с 16 точки. Оказва се, че „Барбера" и през тази година ще бъде непревземаема крепост, а Сицилия неприветливо за гостуване място. Интересното е, че всичките си 14 гола в шампионата Палермо отбеляза на собствен терен. На отбора си няма да могат да помогнат Хернандес, който е контузен и наказания Балцарети.

Фиорентина ще пътува на юг с нов треньор, който обаче е наясно какво го чака в Сицилия, тъй като вече бе начело на Палермо. Както се казва, едва поел властта над отбора и Делио Роси се налага да влезе в горещи битки - в миналия кръг срещу Милан, а в неделя срещу Палермо. Има основания да се притеснява новия наставник, защото освен, че отива с тима си на едно негостоприемно място, но на всичкото отгоре ще бъде без контузените Касани, Кролдруп, Йоветич и Кхарджа.

Ще бъде истинско чудо, ако „виолетовите" откраднат дори точка срещу Палермо, а евентуална победа ще бъде равносилна на фантастика. Дори смятам, че гостите са изправени пред по-тежък мач, отколкото миналата седмица срещу Милан.

Коефициенти от bet365:
Палермо - 2.25
Равен - 3.20
Фиорентина - 3.25

Коефициенти от Offsidebet:
Палермо - 2.25
Равен - 3.10
Фиорентина - 3.15

Прогноза за: Палермо - Фиорентина 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
141