Михайлович: Ще се уча от грешките си


Н. Гавазов

Михайлович: Ще се уча от грешките си

Синиша Михайлович, който вчера бе уволнен от поста старши-треньор на Фиорентина заяви, че той ще се учи от грешките, които е допуснал по време на работата си на „Артемио Франки". Както е известно, снощи ръководството на „виолетовите" реши да освободи сръбският специалист и да го замени с бившия наставник на Палермо Делио Роси.

„Дадох всичко от себе си", заяви за Sky Italia във вторник следобед Михайлович.

„Това изглежда не е достатъчно, за което се извинявам. Аз съм наистина много разочарован от всичко, което се е случило. Сега не ми остава нищо друго, освен да оценя грешките си, защото със сигурност те не бяха малко", допълва сърбинът, който по-рано беше начело на Болоня и Катания.

Михайлович замени Прандели в Тоскана през лятото на 2010 година, след като последният пое националния отбор на Италия. След края на сезона Синиша отказа да поеме Интер, след решението на Леонардо да се присъедини към френския Пари Сен Жермен, като амбицията бе Фиорентина да се класира в зоната, даваща право на участие в европейските клубни турнири. За съжаление, „виолетовите" не започнаха добре и след десет изиграни мача отбора е 13-ти с 12 спечелени точки.

 

  Сподели
149