Лотито: Не приех оставката на Рея


Н. Гавазов

Лотито: Не приех оставката на Рея

Президентът на Лацио Клаудио Лотито потвърди лично появилата се по-рано информация, че не е приел оставката на Еди Рея. Както е известно, наставникът на „орлите" вече заяви, че не се чувства добре, след като вчера феновете го освиркваха след домакинската загуба с 1:2 от Дженоа. Според Corriere dello Sport, днес Рея се е срещнал с Лотито и му е връчил своята оставка, като в същото време, помощникът на специалиста е водил заниманията на играчите.

„Вярно е. Аз не приех оставката и не искам да се разделям със своя треньор. Докато аз съм президент, треньорът е недосегаем. Той е много разочарован във връзка с отрицателния климат около него, въпреки факта, че това е човекът, който даде толкова много на Лацио. Ние всички ще продължим заедно с мача в сряда срещу Чезена", заяви за Sky Sports Лотито.

Футболистите от своя страна също са подкрепили своя треньор и са заявили, че застават твърдо зад него. Въпреки всичко, Рея заяви, че утре от 12:00 часа местно време ще даде специална пресконференция, на която ще обяви своето окончателно решение.

Списъкът на евентуалните приемници на поста са Джиджи Делнери, Паскуале Марино, Роберто Донанони и дори се споменава името на Рафа Бенитес.

 

  Сподели
129