Адебайор: Моля се Осимен да дойде във Висшата лига


Н. Гавазов

Адебайор: Моля се Осимен да дойде във Висшата лига

Бившият играч на Арсенал, Манчестър Сити и Тотнъм Еманюел Адебайор смята, че нападателят Виктор Осимен има всички необходими качества, за да играе във Висшата лига.

През предишните седмици и месеци пресата се надпреварваше да съобщава за интерес към Осимен от страна на грандовете във Висшата лига, най-вече Челси. Наскоро Виктор подписа нов договор с Наполи, но това може само да отложи трансфера му до идното лято.

Адебайор е убеден, че 25-годишният нигериец е готов за Висшата лига и е способен да стане достоен наследник на легендата на Челси Дидие Дроб.

"Той има правилното отношение, характер и решителност да успее тук. Моля се да дойде във Висшата лига и да покаже какво може.

Висшата лига е най-трудната и най-добрата лига в света. Осимен вече се е доказал в Италия и мисля, че това е подходящият момент да дойде в Англия, да замени идола си Дрогба и да създаде красиви неща.

Той има всичко необходимо, за да напише собствена глава от историята на Англия, точно както направи Дрогба“, заяви Адебайор.

  Сподели
180