Ювентус продължи с Фаджоли


Н. Гавазов

Ювентус продължи с Фаджоли

Ювентус официално обяви удължаването на договора с 22-годишния полузащитник Николо Фаджоли. Споразумението ще бъде валидно до 30 юни 2028 г.

"Ние потвърждаваме това, което вече обявихме преди няколко седмици: подкрепяме Николо Фаджоли в неговия терапевтичен и тренировъчен път и искаме да му предоставим цялата необходима подкрепа през следващите месеци. Удължаването на договора прави точно това, но има нещо повече от това. Николо е много важен играч за нас, неговите технически качества и тактически интелект са известни на всички и сме убедени, че завръщането му на терена ще бъде допълнително предимство за нас. Следователно Фаджоли трябва да знае – и той знае – че може да продължи да работи тук, тренирайки всеки ден с отбора с необходимото спокойствие. Той също така знае, че ние разчитаме на него и чакаме завръщането му“, цитира пресслужбата на клуба спортния директор на Ювентус Кристиано Джунтоли.

Припомняме, че преди това Фаджоли бе отстранен от футбола за седем месеца заради залагания, а агентът на италианския полузащитник призна, че Николо страда от хазартна зависимост.

  Сподели
135