Ювентус обмисля да привлече Санчо


Н. Гавазов

 Ювентус обмисля да привлече Санчо

Ръководството на Ювентус възнамерява да се подсили с крилото на Манчестър Юнайтед Джейдън Санчо. Това съобщи журналистът Фабрицио Романо в социалната мрежа X (преди Twitter).

Според източника, клубът от Торино е изключително заинтересован от наема на английския футболист. "Бианконерите" също така казват, че ще могат да покрият само част от заплатата на играча.

Съобщава се, че представители на Ювентус вече са се свързали с шефовете на "червените дяволи". Клубът от Торино е уверен, че ще успее да осъществи сделката през зимния трансферен прозорец.

През този сезон Санчо изигра само три мача за Манчестър Юнайтед във всички турнири, без да вкара нито един гол. Договорът на играча с "червените дяволи" е валиден до края на юни 2026 година. Очакваната цена на футболиста според интернет портала Transfermarkt е 32 милиона евро.

Санчо получи забрана да тренира с основния отбор, след като отказа да се извини на Тен Хаг - играчът публично обвини мениджъра в лъжа в социалните мрежи, коментирайки отсъствието му от състава за 4-ия кръг на мача от Висшата лига с Арсенал (1 :3). По-рано се появи информация, че Борусия Дортмунд проявява интерес към английското крило.

  Сподели
180