Михайлович: Оставам с Фиорентина


Н. Гавазов

Михайлович: Оставам с Фиорентина

Синиша Михайлович официално обяви, че няма намерение да продължи кариерата си в Интер, съобщават медиите на Апенините. Както е известно, световният клубен първенец е в усилено търсене на треньор, след като Леонардо напусна и се отправи на работа в бившия си клуб ПСЖ. Бившият наставник на Чили Марсело Биелса вече отказа предложението на Морати да заеме треньорския пост и според спекулациите в пресата, следващият кандидат за поста е Синиша Михайлович.

На официалният сайт на Фирентина обаче, сръбският специалист даде да се разбере, че няма никакво намерение да напуска сегашния си отбор и отхвърли вероятността да застане начело на Интер.

"Надявам се да продължа да упражнявам моята професия във Фиорентина в продължение на много години. През миналия сезон Фиорентина ме избра и аз избрах Фиорентина, въпреки че имах и други оферти за работа. Щастлив съм с решението, което направих, защото то ми позволи да работя с клуба, съставен от професионални и компетентни хора. Надявам се да продължи моята професия във Фиорентина още много години", се казва в официално заявление на Михайлович, публикувано на страниците на официалният сайт на Фиорентина.

 

  Сподели
121