Осимен разказа, че има фланелка на Холанд


Н. Гавазов

Осимен разказа, че има фланелка на Холанд

Нападателят на Наполи Виктор Осимен разкри как е успял да вземе фланелката на нападателя на Манчестър Сити Ерлинг Холанд.

Холанд няма съперници в голмайсторската надпревара във Висшата лига този сезон, но това може да се промени през следващия сезон, ако Осимен, който е набелязан от Челси и Манчестър Юнайтед, дойде в Англия.

Осимен, който отбеляза 21 гола този сезон в Серия А, не крие възхищението си от Холанд. Сравнението с Ерлинг само мотивира 24-годишния нигериец.

"В Наполи играя с Лео Естигор, който е много добър приятел с Холанд и играе с него за Норвегия.

Аз съм фен на Бундеслигата, така че го следя от доста време и изглежда, че той вкарва два, три, четири гола всеки уикенд.

Естигор ми говори много за него и за това как Холанд тренира упорито. Един ден той каза: "Ако искаш, мога да ти дам неговата фланелка“. Аз казах "Разбира се, брато".

Така че той говори с Холанд, който на свой ред поиска фланелката ми и ние ги разменихме чрез Естигор. Той е един от най-добрите от своето поколение, така че когато хората ме сравняват с него и ме наричат ​​един от най-добрите нападатели в света, просто ме вдъхновява за още", разказа Осимен.

  Сподели
331