Фиорентина и Ювентус няма да се победят


Н. Гавазов

Фиорентина и Ювентус няма да се победят

Фиорентина - Ювентус
Стадион: „Артемио Франки", Флоренция
Дата: 17 април, 2011
Час: 16:00
Съдия: Даниеле Орсато

Ювентус, по пътя към прекалено тънките си вече мечти за участие в Шампионската лига, излиза в 33 кръг на Серия А срещу един стар съперник, който през настоящия си сезон е далеч от познатото си ниво от предишните си кампании. Шест мача преди края на първенството, „Старата госпожа" се намира на шест точки зад четвъртия в класирането Лацио, но преди това трябва да се пребори с амбициите на Рома и Удинезе и да очаква грешки от страна на „орлите". „Бианконерите" се намират в серия от три поредни победи, в които отбелязаха седем гола, а през миналия уикенд хората на Делнери показаха за първи път от началото на сезона, че имат воля и след като на два пъти бяха догонващи в резултата, в крайна сметка победиха с 3:2.

Фиорентина се намира далеч от зоната на изпадащите, но също така далече и от всякакви европейски амбиции. В последните си срещи „виолетовите" не са така убедителни и записаха две равенства и загуба срещу Интер, а срещу последния в класирането Бари, хората на Михайлович допуснаха противника да изравни три минути преди края на редовното време. В момента Фиорентина се намира на 10-то място в класирането с актив от 42 точки - с една по-малко от деветия Каляри.

Михайлович ще бъде без Йоветич, Натали и Сантана, а по неизвестни причини Маркиони остана извън групата за мача. Схемата на игра ще бъде 4-3-3, като Джилардино, Муту и Серчи ще бъдат начело на атаката. В центъра на защитата е по-вероятно да видим Кампорезе и Гамберини, отколкото Кролдруп.

Ювентус ще бъде без контузените Де Чили, Киелни, Григера, Ринаудо, Сисоко, Куяларела и Чкуинта. Схемата на игра, която ще използва Делнери ще бъде 4-1-4-1 с Матри начело на атаката, а по крилата ще се разположат Красич и Пепе. В средата на терена ще бъдат Маркисио и Акуилани, а в опорната зона Мело.

Съперничеството между двата отбора е едно от най-яростните в Италия и то започва още през далечната 1982 година с борбата за титлата и продължи напред през годините със скандалния трансфер на Роберто Баджо преди Мондиал 1990. В момента славата и на двата отбора е избледняла значително, но това не пречи да станем свидетели на един яростен и оспорва сблъсък. Трите точки повече са нужни на Ювентус, отколкото на Фиорентина, но със сигурност „виолетовите" са не по-малко мотивирани да се представят добре пред своята публика. Предвид непостоянството в играта на Ювентус е много трудно да кажем как би завършил двубоя. Най-разумното решение е да използваме по възможност тройния знак.

Прогноза за: Фиорентина - Ювентус 1:1

 

Коефициенти от bet365:
Фиорентина - 2.50
Равен - 3.30
Ювентус - 2.75

Коефициенти от Offsidebet:
Фиорентина- 2.57
Равен - 3.20
Ювентус - 2.70

 

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
199