Юве ще разбие Торино


И. Ангелов

Юве ще разбие Торино

Ювентус - Торино
Стадион: Алианц Стейдиъм
Дата: 05.12.2020 г.
Час: 19:00 ч.

Миналата седмица Андреа Пирло реши да даде почивка на Кристиано Роналдо срещу непретенциозния Беневенто, и Ювентус се провали. Без най-добрия си играч този сезон Юве няма особени успехи, като изглежда ще се наложи на португалеца да не почива много този сезон.

Торино вече се намира в опасната зона след нов разочароващ старт на сезона. Този сезон тимът има само 1 победа, а загубите са 5, при 3 равни. Последният резултат бе равенството със Сампдория, което изглежда трябва да се приеме за позитивен резултат от тима, който само преди 2 години се бореше в челните позиции.

Откъм състави, при домакините контузени са Буфон, Киелини и Демирал. Алваро Мората беше изгонен миналата седмица и пропуска с наказание. При Торо с травми ще липсват Лукич, Войвода и Басели. Армандо Идзо се връща в състава.

Ювентус не загуби в 37 от последните 38 мача у дома в Серия А. 9 от последните 11 мача у дома с Торино бяха спечелени. Торо вкара поне по 2 гола в 7 от последните 8 кръга, но тимът няма победа на гости в 13 от последните 14. 

Прогноза: Ювентус - Торино 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Торино (Марко Джампаоло)
 
Сиригу
   
Идзо
Лянко
Бремер
Синго
Мейте
Ринкон
Линети
Родригес
Дзадза
Белоти
Роналдо
Дибала
Киеза
Кулушевски
Рабио
Артур
Данило
Куадрадо
Бонучи
Лихт
   
Шчесни
 
Ювентус (Андреа Пирло)

Обоснована прогноза: Ювентус - Торино 3:0

  Сподели
314